/ Klarna / 14-dagars öppet köp / Fri frakt /

Sommar erbjudande REA 20% rabatt på alla Virvelkoppel tom 31/8

Hundkoppel två hundar

Ett smart hundkoppel
för flera hundar

Fri frakt

Ett hundkoppel med roterande brickor som gör att promenaderna blir så trasselfria som möjligt.

Med virvelkoppel har du möjlighet att gå med två eller tre hundar samtidigt med endast ett handtag att hålla reda på. Tack vare de roterande brickorna löser sig trasslet när hundarna stäcker koppelbanden. Beroende på storlek på hund kan du enkelt välja vilken hake, färg och mått som passar dig.


Virvelkoppel för två hundar

Vårat tvåhundskoppel passa dig som går ut med två hundar samtidigt. Välja mellan olika färger, mått och hakar och anpassa efter behov.

699 kr Just nu 20 % rabatt endast 559 kr

 

Virvelkoppel för tre hundar

Vårat trehundskoppel passar dig som ofta går ut med tre hundar. Du kan välja vilken storlek, färg och hake du vill ha och anpassa efter behov.

799 kr just nu 20 % rabatt endast 639 kr

 

Virvelkoppel för två små hundar

Våra tvåhundskoppel passar dig som ofta går med två små hundar av den mindre modellen. Välj mellan olika färger, längder och hakar.

549 kr just nu 20 % rabatt endast 439 kr

 

Virvelkoppel för tre små hundar

Våra trehundskoppel för små hundar har tunnare band och mindre hakar för att passa mindre hundar. Välj vilken färg, längd och hake som passar.

599 kr just nu 20 % rabatt endast 479 kr

 


Kundrecensioner

Superbra koppel

"Köpte Virvelkoppel för 3 hundar och det funkar jättebra. Skulle behöva ett till bara som extra i bilen"

-Carina Bussman

 

 

Bästa flerhundskopplet

🐾🐾🐾

"TACK för ett SKÖNT handtag till ett Fiffig konstruktion som gör hundpromenaden med fler hundar samtidigt till ett NÖJE. Inget trassel att irritera sig över. Blir ett till flerhundskoppel framöver då vi har tre fyrfotingar"🐾🐾🐾🐾🐾🐾

-Kerstin Ekdahl

 

Superbra

"Superbra på vanlig promenad med koppel, men beroende på dom hundar man har, nu har vi 3 BC varav vi släpper lös 2 av hundarna, superbra om man skulle kunna utveckla produkten genom att på något sätt ge dom hundar man ibland kan släppa lös och den man inte kan, ändå ge mera löst koppel, vilket är svårt med denna - men tro inte annat än att jag verkligen ÄLSKAR detta koppel :)"

-Jeanette Engman