Om Oss

 Marknadens nya flerhundskoppel

Virvelkopplet är helt ny Svensk uppfinning av Rose-Marie Johansson.
Här hittar ni ett koppel för trasselfri gemensam motion utav flertal hundar.
Vid promenad har hundarna möjligheten att kunna rasta sig fritt, då de har mycket stor rörelsefrihet och möjlighet för ett avstånd från varandra upp till tre meter.
Kopplet är mycket ergonomiskt och när hundarna bromsar så drar dem med varandra, vilket bidrar till att du själv slipper olika former utav ryck och drag.
Med hjälp av handtagets roterande brickor så slipper man trassel på banden, och man kan lätt samla ihop banden med den fria handen för att få hundarna att gå fot.
Det går enkelt att korta upp hunden tillfälligt genom att trä haken genom halsbandets ring och fästa den i d-ringen på själva koppelbandet.

Kopplet för tre hundar är inte helt trasselfritt, men är på god väg dit.
Det lilla trassel som kan uppstå löser du enkelt genom att ta tag i ett av de yttersta koppelbanden och släppa handtaget.
Detta leder till att kopplet automatiskt snurrar upp sig, utan att du tappar grepp eller kontakt med någon utav hundarna, och du kan samtidigt fortsätta promenera som vanligt.
Virvelkopplet är smidigt, enkelt och det tar väldigt liten plats.
Dessutom behöver du endast använda ett koppel oavsett om du har två eller tre hundar.
Kopplet är gjort av slitstark och säkert material, och själva mekaniken är gjord av metall vilket gör det mycket hållbart.

Det finns inga produkter i den här kategorin.